Fellenoord 226 Eindhoven | 040 - 20 545 20
Advocaat
NL / EN

Tarief

Onze tarieven voor echtscheiding / mediation zijn concurrerend; een goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Het gehanteerde uurtarief wordt bepaald door meerdere factoren. De aard van de echtscheiding / mediation, de complexiteit van de juridische vraagstukken en het spoedeisend belang kunnen daarbij een rol spelen. Iedere maand ontvangt u een gespecificeerde rekening voor de verrichte werkzaamheden in de voorafgaande maand, zodat de kosten van uw echtscheiding / mediation voor u inzichtelijk blijven.

Doordat we gebruik maken van digitale checklisten die u zelf kunt invullen, kunt u de uren beperken en heeft u de kosten voor uw echtscheiding/ mediation beter in de hand.

Neem contact op Meesterwerk voor een scherp tarief.

Niet alleen uw juridische bijstand was prima maar uw meelevendheid en af en toe uw bezorgdheid heeft ons heel veel goed gedaan. Voor ons was het meer dan alleen maar advocate – cliënte. Dank daarvoor.

U kunt altijd contact opnemen om vrijblijvend en kosteloos uw persoonlijke situatie te bespreken. Iedere echtscheiding / mediation is uniek en vraagt om maatwerk.

Wilt u weten op welke wijze en met welk tarief ik u in uw echtscheiding / mediation kan bijstaan, neem dan gerust contact met ons op.

T 040 –20 545 20
E schutte@schutte-advocatenkantoor.nl

Voor de algemene voorwaarden van ons advocatenkantoor klikt u hier.

Voor en routebeschrijving naar ons advocatenkantoor klikt u hier.

Naar boven