Fellenoord 226 Eindhoven | 040 - 20 545 20
Advocaat
NL / EN

Tarief

Onze tarieven voor echtscheiding / mediation zijn concurrerend; een goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

De kosten van uw echtscheiding worden bepaald door meerdere factoren. De aard van de echtscheiding / mediation, de complexiteit van de juridische vraagstukken en het spoedeisend belang kunnen daarbij een rol spelen. 

Door het gebruik van digitale checklisten die u zelf kunt invullen, kunt u de uren beperken en heeft u de kosten voor uw echtscheiding/ mediation beter in de hand. Iedere maand ontvangt u een gespecificeerde overzicht van de verrichte werkzaamheden in de voorafgaande maand, zodat de kosten van uw echtscheiding / mediation voor u inzichtelijk blijven.

Ik realiseer me dat u zich in een moeilijke periode bevindt en streef er naar om de financiële last voor u zo draaglijk mogelijk te maken. Dit is mogelijk doordat ik op basis van mijn uitgebreide ervaring efficiënt werk en mijn kantoor een lage kostenstructuur kent. Dat neemt niet weg, dat een goed en duurzaam resultaat tijd vergt. Ik wil voor u het beste resultaat bereiken en daarmee kosten nadien, voor herstel van een slechte regeling, voorkomen. Helaas geldt te vaak goedkoop is duurkoop. De lasten van een gebrekkige scheiding blijven voortduren voor u en uw kinderen.


Neem contact op Meesterwerk voor een scherp tarief.

Niet alleen uw juridische bijstand was prima maar uw meelevendheid en af en toe uw bezorgdheid heeft ons heel veel goed gedaan. Voor ons was het meer dan alleen maar advocate – cliënte. Dank daarvoor.

U kunt altijd contact opnemen om vrijblijvend en kosteloos uw persoonlijke situatie te bespreken. Iedere echtscheiding / mediation is uniek en vraagt om maatwerk.

Wilt u weten op welke wijze en met welk tarief ik u in uw echtscheiding / mediation kan bijstaan, neem dan gerust contact met ons op.

T 040 –20 545 20
E schutte@schutte-advocatenkantoor.nl

Voor de algemene voorwaarden van ons advocatenkantoor klikt u hier.

Voor een routebeschrijving naar ons advocatenkantoor klikt u hier.

Schutte Advocatenkantoor heeft geen stichting derdengelden.

Naar boven